Dezvăluiri sfâşietoare: s-a îndrăgostit de omul de afaceri care a maltratat-o timp de 7 ani, ţinând-o în sclavie

Postat la 24 februarie 2018 541 afişări

Un fost model a scăpat de bărbatul care a ţinut-o ca o "sclavă sexuală" în Turcia şi Rusia timp de 7 ani.

Dezvăluiri sfâşietoare: s-a îndrăgostit de omul de afaceri care a maltratat-o timp de 7 ani, ţinând-o în sclavie

Natasha Serebriy a dar naştere la doi copii în timpul captivităţii, tatăl fiind cunoscut doar sub numele de Vyacheslav R.; cealaltă informaţie relevantă este că acesta ar fi un om de afaceri.

Ajunsă acum la 25 de ani, tânăra mai cântăreşte doar 38 de kilograme. Când a reuşit în cele din urmă să fugă, tânăra le-a povestit poliţiştilor că afaceristul a violat-o şi a bătut-o aproape zilnic.

În pozele realizate la secţia de poliţie, ea pare anorexică şi prezintă urme de lovituri, având mai multe coaste şi degete rupte. Natasha Serebriy suferă şi de anemie, cauzată probabil de pierderea de sânge.

Anchetatorii au înaintat şi o ipoteză şocantă: tânăra ar suferi şi de Sindromul Stockholm (afecţiune dezvoltată de victimele răpite, care încep să aibă sentimente faţă de răpitor - n.red.)

Autorităţile au început o amplă misiune de căutare a infractorului, în vreme ce Natasha este ţinută într-un centru de reabilitare, unde să nu poată fi găsită de omul de afaceri.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.