Firea: Guvernul împotriva oamenilor îngheaţă alocaţiile copiilor

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 25 mai 2021 133 afişări

Guvernul împotriva oamenilor îşi încalcă până şi decizia privind creşterea în trepte şi îngheaţă alocaţiile copiilor, acuză prim-vicepreşeditele PSD Gabriela Firea: „O ruşine”.

Firea: Guvernul împotriva oamenilor îngheaţă alocaţiile copiilor

„Nu le pasă de copii! Nu le pasă de familiile din România! Parlamentul a decis dublarea alocaţiilor copiilor! Guvernul de dreapta a anulat dublarea şi a decis doar creşterea în trepte a alocaţiilor copiilor, până la dublare. Acum, Guvernul împotriva oamenilor îşi încalcă până şi decizia privind creşterea în trepte şi îngheaţă alocaţiile copiilor! O ruşine! Cei de la putere nu sunt în stare să respecte nici măcar ce decid ei”, transmite Gabriela Firea.

Nu există resurse care să permită încă o creştere a alocaţiilor în acest an, spunea luni liderul PNL, Ludovic Orban, care anunţă că subiectul va fi discutat în coaliţia de guvernare.

„Au mai apărut păreri... Sunt convins că vom ajunge la o soluţie. PNL, şi nu numai PNL, majoritatea coaliţii a hotărât o formă la Senat prin care majorarea alocaţiilor s-a făcut numai de la 1 ianuarie... Ca să fim cinstiţi, nu există resurse ca să ne mai permitem încă o creştere a alocaţiilor în acest an dacă vrem să le creştem şi la anul! Ca atare, noi susţinem formula de creştere a alocaţiilor care s-a făcut de la 1 ianuarie să nu se mai facă de la 1 iulie, ci de la anul”, afirma Ludovic Orban.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
firea,
alocaţii,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.