LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Firea: Din păcate, Dragnea a scris o pagină neagră a istoriei PSD

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 29 octombrie 2020 64 afişări

Prim-vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, spune că nu ţine legătura cu Liviu Dragnea: „Din păcate, nu spun că a vrut, a scris o pagină neagră a istoriei PSD”.

Firea: Din păcate, Dragnea a scris o pagină neagră a istoriei PSD

„Nu mai ţin legătura, nici nu aş avea cum, cu dl. Dragnea. Nu am mai ţinut legătura nici în ultima perioadă, în ultimii ani. Îmi pare rău că este acolo. Nu poţi să te bucuri de răul niciunei persoane, chiar dacă e duşman, adversar. Recunosc că aseară târziu, aşa mi-am dat seama, am citit pe un site mesajul destul de emoţionant al iubitei, Irina. Ca femeie, mi s-a părut un gest foarte frumos, dar ca om politic spun foarte clar că nu mai avem niciun fel de legătură. Din păcate, nu spun că a vrut, a scris o pagină neagră a istoriei PSD”, spune Gabriela Firea.

Ea menţionează că nu s-a pus problema să îi fie naşă Irinei şi lui Liviu Dragnea.

„Niciodată eu şi soţul meu nici nu am solicitat şi nici nu am fost întrebaţi dacă am vrea să facem acest lucru”, afirmă Firea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
firea,
dragnea,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.