Finanţare de 250 de milioane de euro pentru IMM-uri şi startup-uri din România

Postat la 18 mai 2017 87 afişări

Peste 4.300 de IMM-uri, microîntreprinderi şi start-up-uri din România vor beneficia de un acces mai bun la finanţare în cadrul celor trei acorduri semnate, miercuri, de BEI şi Raiffeisen Bank, Banca Comercială Română (BCR), care ar trebui să genereze o finanţare totală de 246 de milioane de euro.

Finanţare de 250 de milioane de euro pentru IMM-uri şi startup-uri din România

Primele trei acorduri ale iniţiativei pentru IMM-uri din România au fost semnate, miercuri, la Bruxelles, între Grupul Băncii Europene de Investiţii (BEI) şi băncile comericale Raiffeisen Bank, Banca Comercială Română (BCR) şi ProCredit Bank, potrivit unui comunicat emis miercuri de Reprezentanţa Comisiei Europene.

„Peste 4.300 de IMM-uri, microîntreprinderi şi start-up-uri din România vor beneficia de un acces mai bun la finanţare în cadrul celor trei acorduri, care ar trebui să genereze o finanţare totală de 246 de milioane de euro, adică aproape jumătate din bugetul total de 540 de milioane de euro al programului Iniţiativa pentru IMM-uri”, se arată în comunicatul publicat.

Citeşte continuarea pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.