Filmul "Ammore a malavita", marele câştigător la gala Oscarurilor italiene 2018

Postat la 22 martie 2018 132 afişări

Lungmetrajul "Ammore a malavita", de Marco şi Antonio Manetti, a câştigat cinci distincţii, între care şi trofeul pentru cel mai bun film, la gala David di Donatello, echivalentul italian al Oscarurilor, care a avut loc miercuri seară, la Roma, potrivit site-ului oficial al evenimentului.

Filmul "Ammore a malavita", marele câştigător la gala Oscarurilor italiene 2018

Lungmetrajul "Ammore a malavita/ Love and Bullets", de fraţii Manetti, un musical despre mafia italiană a cărui acţiune are loc în Napoli, a mai primit premiile pentru cel mai bun cântec ("Bang bang"), cea mai bună coloană sonoră (David va a Pivio şi Aldo De Scalzi), cele mai bune costume (Daniela Salernitano) şi cel mai bun rol secundar feminin (Claudia Gerini). Filmul era considerat favorit, cu 15 nominalizări.

Într-o ediţie dedicată mişcărilor împotriva discriminării şi hărţuirii femeilor la locul de muncă au strălucit, de asemenea, pe scenă doi oaspeţi internaţionali, regizorul american Steven Spielberg, care a primit un premiu pentru întreaga carieră, şi actriţa americană Diane Keaton, recompensată cu un David di Donatello special.

Spielberg, recompensat cu patru premii Oscar, a mulţumit pe scenă "legendarilor maeştri ai cinematografiei italiene care l-au inspirat pe parcursul vieţii".

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.