Fiica primarului din New York, reţinută scurt timp în cursul protestelor

Autor: Mihai Draghici Postat la 01 iunie 2020 233 afişări

Chiara de Blasio, fiica primarului oraşului New York, Bill de Brasio, a fost reţinută în cursul protestelor faţă de moartea unui bărbat de culoare în timp ce era imobilizat de poliţişti în Minneapolis, afirmă surse citate de postul Fox5 News.

Fiica primarului din New York, reţinută scurt timp în cursul protestelor

Chiara de Blasio, în vârstă de 25 de ani, a fost reţinută scurt timp în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică. Ea participa la un miting desfăşurat în zona Străzii 12 Est / Broadway.

Primarul New York-ului, Bill de Blasio, a îndemnat în mai multe rânduri protestatarii să meargă acasă.

În New York şi în alte oraşe din SUA au izbucnit proteste violente faţă de moartea unui bărbat de culoare, George Floyd, în timp ce era imobilizat de poliţişti în Minneapolis (statul Minnesota).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sua,
proteste,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.