Fiica preşedintelui Traian Băsescu, Ioana, a fost condamnată la 5 ani de închisoare

Autor: Laura Buciu Postat la 02 martie 2021 1531 afişări

Fiica preşedintelui Traian Băsescu, Ioana, a fost condamnată, marţi, de magistraţi Curţii de Apel Bcuureşti la 5 ani de închisoare, în dosarul privind campania electorală din 2009.

Fiica preşedintelui Traian Băsescu, Ioana, a fost condamnată la 5 ani de închisoare

Ioana Băsescu a fost condamnată la 3 ani pentru instigare la delapidare, la încă 3 ani pentru instigare la spălare de bani. Contopind pedepsele, fiica preşedintelui a fost condamnată la 5 ani de închisoare în dosarul privind campania electorală din 2009.

Decizia în cazul fiicei preşedintelui, la fel ca şi cea în cazul Elenei Udrea, care a fost condamnată la 8 ani de închisoare cu executare, este în primă instanţă, aceasta putând fi atacată cu apel.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ioana băsescu,
campanie,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.