Fifor, despre propunerea lui Cîţu ca bugetarii să renunţe la vouchere şi pensii speciale: PNL dispreţuieşte românii care muncesc şi ameninţă pentru a nu ştiu câta oară cu tăieri

Postat la 21 august 2019 931 afişări

Secretarul general al PSD Mihai Fifor a afirmat că PNL îi dispreţuieşte iar pe români. Acesta îi sugerează senatorului PNL Florin Cîţu să plece din Parlament, sub eticheta „bugetar praf”, în contextul în care liberalul a propus ca bugetarii să renunţe la vouchere, sporuri şi pensii speciale.

Fifor, despre propunerea lui Cîţu ca bugetarii să renunţe la vouchere şi pensii speciale: PNL dispreţuieşte românii care muncesc şi ameninţă pentru a nu ştiu câta oară cu tăieri

„PNL dispreţuieşte românii care muncesc şi îi ameninţă pentru a nu ştiu câta oară cu tăieri. Domnule Cîţu, să speraţi să nu aveţi nevoie să intervină pentru dumneavoastră un pompier «praf» la incendiu, un medic «praf» la UPU sau un poliţist «praf» dacă vă aleargă cineva cu un cuţit la brâu, aşa cum s-a întâmplat acum câteva zile la Craiova când un poliţist aflat în timpul liber a sărit şi l-a imobilizat cu mâinile goale pe agresor”, a scris Mihai Fifor, miercuri, pe Facebook.

Ministrul interimar de Interne mai spune că, prin declaraţiile sale, Florin Cîţu şi-a bătut joc din nou de români.

„Aţi pus o etichetă pe milioane de oameni care muncesc cinstit şi o fac pentru ca societatea asta să funcţioneze. V-aţi bătut încă o dată joc de români făcând această afirmaţie. Începeţi dumneavoastră domnule Cîţu, senator în Parlamentul României, plătit de la bugetul de stat, şi plecaţi acasă sub eticheta de «bugetar praf». Pentru că nimeni nu v-a ales să staţi acolo pe banii românilor ca să îi dispreţuiţi, să îi jigniţi şi să le luaţi veniturile. Doar aşa, pentru că aţi decis dumneavoastră că bugetarii sunt «praf»”, a conchis Fifor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pnl,
romani,
bugetari,
pensii speciale,
propunere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.