GEZE România raportează afaceri în creştere, de 4,4 milioane euro în anul financiar 2018-2019

Autor: Andra Stroe Postat la 20 august 2019 77 afişări

GEZE România, unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa sistemelor premium de acţionare a uşilor, a ferestrelor şi a tehnologiei de siguranţă, anunţă rezultate financiare de 4,4 milioane de euro pentru anul fiscal 2018-2019, în creştere cu 10% comparativ cu perioada similară a anului trecut.

GEZE România raportează afaceri în creştere, de 4,4 milioane euro în anul financiar 2018-2019

Categoria sistemelor de uşi glisante automate înregistrează cea mai mare pondere în totalul afacerilor, urmate de segmentul uşilor rotative, care au avut cel mai mare progres datorită lansării noilor game de uşi rotative de mari dimensiuni.

Pentru anul financiar iulie 2019 - iulie 2020, compania are în plan consolidarea businessului, pentru a-şi asigura sustenabilitatea creşterilor atinse, extinderea depozitului pentru a putea acomoda nivelul operaţional în creştere, precum şi lărgirea echipei prin atragerea de noi membri.

„În continuare ne confruntăm cu dificultăţi şi provocări venite din zona legislativă, care acutizează criza forţei de muncă calificate, lipsa predictibilităţii economice pe termen mediu, dar şi controlul sporadic şi învechit al autorităţilor care permit apariţia pe piaţă a uor produse şi soluţii neconforme, parţial reglementate şi comercializate la preţuri sub nivelul sistemelor corespunzătoare”, spune Vlad Stanislav, managing director GEZE România.

Pentru anul financiar care tocmai a început, compania are în plan să continue promovarea uşilor rotative de mari dimensiuni, iar în ceea ce priveşte gama uşilor glisante automate, va introduce un nou model - GEZE ECdrive T2. Acest nou produs va avea îmbunătăţiri tehnice semnificative şi va oferi posibilitatea combinării cu noile profile cu izolare termică Gcprofile Therm, destinate uşilor glisante.

În ceea ce priveşte evoluţia pieţei construcţiilor din România, prima jumatate a anului 2019 a arătat o evoluţie stabilă, tendinţă care, conform semnalelor primite din partea clienţilor şi a partenerilor, va continua până la sfârşitul anului calendaristic în curs. În această perioadă, proiectele anunţate şi cele aflate în curs de desfăşurare vor asigura o evoluţie pozitivă, păstrându-se însă presiunea asupra nivelului de preţ care limitează considerabil complexitatea şi calitatea soluţiilor şi a produselor implementate.

Printre proiectele de referinţă finalizate în decursul anului financiar încheiat de către companie se numără: Iulius Town Timişoara, Shopping City Timisoara, Satu Mare şi Sibiu dezvoltate de NEPI Rockcastle, Globalworth Campus şi Renault, The Mark, Business Garden Bucharest, The Bridge 1 şi 2. Drintre proiectele în curs de desfăşurare fac parte: Hilton Garden Inn Otopeni, The Bridge 3, Globalworth Campus 3, Blue Rose, Marriott Dimitrie Pompei.

În România, GEZE este prezentă din 2004, funcţionând ca subsidiară independentă din anul 2010. GEZE oferă o gamă de produse formată din sisteme de uşi automate - batante, glisante şi rotative, amortizoare, construcţii din sti-clă, instalaţii de evacuare a fumului şi a căldurii (RWA), sisteme de siguranţă, precum şi sis-teme de ferestre şi de ventilare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
crestere,
romania,
afaceri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.