Centrul tehnologic al Deutsche Bank Bucureşti îşi majorează capitalul social cu 14,6 mil. euro

Postat la 19 august 2019 61 afişări

DB Global Technology, centrul de tehnologie al Deutsche Bank din Bucureşti îşi majorează capitalul social cu 14,6 milioane euro, anunţă compania, luni, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Centrul tehnologic al Deutsche Bank Bucureşti îşi majorează capitalul social cu 14,6 mil. euro

“Majorarea de capital este o confirmare a succesului echipei din Bucureşti, obţinut cu un efort admirabil de către colegii noştri. Modelul nostru de business a trecut testul timpului: suntem o echipă matură, aşezată, care realizează proiecte în avangarda industriei financiare internaţionale. Această majorare de capital arată că la DB Global Technology am atins două dimensiuni complementare: de a crea şi de a deveni. Proiectele noastre sunt inovatoare şi importante deoarece au impact asupra a milioane de oameni şi firme. În acelaşi timp oferim şansa fiecărui coleg al nostru să se realizeze profesional şi personal. Vom continua investiţiile în ceea ce înseamnă un mediu de lucru plăcut: tehnologie, cursuri, ambianţă, iniţiativă personală, proiecte individuale, activităţi sociale şi de dezvoltare personală. Şi suntem gata să primim în acest mediu în continuare elita industriei de IT, cu care sa creştem împreuna pe termen lung”, a declarat Marian Popa, CEO al DB Global Technology.

“Creşterea capitalului DB Global Technology reafirmă angajamentul Deutsche Bank pentru România, o economie care a confirmat şi depăşit estimările noastre iniţiale în ceea ce priveşte potenţialul industriei informatice, existenţa unui flux robust de specialişti pregătiţi cât şi o calitate superioară a infrastructurii informatice”, a declarat Mihai Ionescu, Chief Country Officer Deutsche Bank în România.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.