FF Group România a deschis al patrulea magazin Collective din România

Postat la 06 iunie 2014 47 afişări

FF Group România a deschis al patrulea magazin Collective din România

FF Group Romania, subsidiară a grupului internaţional Folli Follie – Grecia, a deschis luna trecută al patrulea magazin collective, în Afi Palace Cotroceni. 

Magazinul are o suprafaţă totală de aproximativ 650 mp, iar deschiderea acestuia a necesitat o investiţie de 850.000 de euro, însemnând amenajare şi achiziţia de marfă.

Magazinul comercializează colecţii ale Boss Orange, Calvin Klein Jeans, Converse, Franklin&Marshall, G-star, Hamaki-Ho, Juicy Couture, Napapijri, Polo Ralph Lauren, Scotch&Soda, UGG Australia.

La nivel internaţional, conceptul collective a fost lansat de grup în Atena. Acest concept creativ de retail este implementat doar în spaţii de minimum 600-800mp, poziţionate fie pe artere de shopping importante sau în centrele comerciale reprezentative. Până în prezent au fost deschise în regiune opt magazine collective: patru magazine în România, trei în Grecia şi unul în Bulgaria.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
magazin,
ff group,
deschidere
/actualitate/ff-group-romania-a-deschis-al-patrulea-magazin-collective-din-romania-12707405
12707405
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.