Festivalul Internaţional de Teatru FEST(IN) pe Bulevard: Expoziţii, lansări de cărţi, spectacole

Autor: Letitia Provian Postat la 08 octombrie 2016 54 afişări

Teatrul Nottara îşi redeschide pentru public sălile de spectacol din bd.Magheru luni, 10 octombrie, când va începe şi cea de-a IV-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru FEST(IN) pe Bulevard, care are loc în perioada 10-22 octombrie, găzduind expoziţii, lansări de cărţi şi spectacole.

Toţi cei cărora le-a fost dor de Nottara la el acasă sunt invitaţi, de la ora 16:30, la expoziţia de fotografie „Teatrul Nottara: de pe scenă pe simeze”, ce conţine imagini din spectacole din arhiva instituţiei, unele datând din anii ’50.

Vor putea fi văzute imagini unice, cu mari actori ai României, dintre care unii începtat din viaţă: George Alexandru, Emil Hossu, Mircea Albulescu, George Constantin, Ştefan Iordache şi mulţi alţii. Acestă galerie simbolizează motivul pentru care conducerea teatrului s-a luptat să se întoarcă în clădirea care i-a fost casă timp de 55 de ani: istoria culturală bogată ce s-a scris între aceste ziduri în toţi aceşti ani.

Intrarea este liberă, iar toate persoanele prezente vor avea ocazia să facă un tur al Teatrului Nottara şi să interacţioneze cu actorii prezenţi în teatru în acel moment. Seara va continua, de la ora 18:00, cu lansarea cărţii „Măria sa, Teofil Vâlcu”, ediţie adăugită şi revizuită de Ştefan Oprea.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
NOTTARA,
TEATRU,
FEST(IN)

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.