Ferrari vrea să dezvolte noi modele cu propulsie hibridă

Postat la 21 august 2013 54 afişări

Ferrari, parte a grupului Fiat, vrea să dezvolte noi automobile cu propulsie hibridă, după ce a lansat în martie la Geneva modelul LaFerrari, cu un preţ de listă de 1 milion de euro, parte a strategiei de creştere a profitabilităţii prin atragerea unei noi categorii de clienţi.

Ferrari vrea să dezvolte noi modele cu propulsie hibridă

 "Nu cred în maşini electrice, dar sunt un adept convins al hibridelor", a declarat preşedintele Ferrari, Luca di Montezemolo, într-un interviu acordat Bloomberg la sediul companiei de la Maranello.

Producătorul de autoturisme de lux vizează de asemenea creşterea vânzărilor dincolo de piaţa auto, prin licenţierea mărcii şi a siglei spre utilizarea pe alte tipuri de produse.

"Avem multe activităţi paralele prin care putem creşte veniturile fără a produce mai multe maşini", a afirmat di Montezemolo.

Ferrari este cea mai profitabilă divizie a Fiat şi generează aproximativ 10% din profitul operaţional al grupului. Compania a prezentat, în luna martie, la Salonul Auto de la Geneva, modelul sport cu propulsie hibridă LaFerrari, care se adresează clienţilor bogaţi care nu sunt neapărat interesaţi să piloteze un "supercar".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ferrari-vrea-sa-dezvolte-noi-modele-cu-propulsie-hibrida-11264354
11264354
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.