Fenechiu: Oamenii disponibilizaţi de la CFR Marfă nu trebuie să plece acasă fără bani

Postat la 17 iulie 2013 38 afişări

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu a declarat, miercuri, că, împreună cu viitorul cumpărător al CFR Marfă, trebuie găsite soluţii pentru ca oamenii să nu plece acasă fără bani şi să nu mai aibă din ce trăi, precizând că se pot găsi soluţii pentru plăţi compensatorii.

Fenechiu: Oamenii disponibilizaţi de la CFR Marfă nu trebuie să plece acasă fără bani

 Deputatul PNL Relu Fenechiu a venit, miercuri, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru judecarea unui recurs pe care l-a făcut la o decizie de respingere a unei excepţii de neconstituţionalitate, luată de instanţa care a judecat în fond dosarul "Transformatorul" şi care în 12 iulie l-a condamnat la cinci ani de închisoare cu executare.

Întrebat, la intrarea în sediul ICCJ, dacă se ştia de disponibilizările care ar urma să fie făcute în cadrul privatizării CFR Marfă, fostul ministru al Transporturilor a spus că îi pare rău că în continuare "se discută poveşti pe surse".

"Nu ştiu ce decizie va lua viitorul ministru al Transporturilor, dar eu am discutat cu toţi şefii CFR-urilor şi cu cu toţi liderii de sindicat şi le-am promis că, cel puţin atât timp cât sunt eu, nu vor fi oameni disponibilizaţi fără să primească salarii compensatorii", a mai spus Relu Fenechiu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fenechiu-oamenii-disponibilizati-de-la-cfr-marfa-nu-trebuie-sa-plece-acasa-fara-bani-11127630
11127630
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.