Fenechiu, întrebat dacă toate proiectele începute de el vor fi terminate: E greu. Când o să mă întorc!

Postat la 15 iulie 2013 59 afişări

Ministrul demisionar al Transporturilor, Relu Fenechiu, afirmă că este greu ca toate proiectele începute de el la minister să fie terminate, adăugând că acestea vor fi finalizate "atunci când o să mă întorc".

Fenechiu, întrebat dacă toate proiectele începute de el vor fi terminate: E greu. Când o să mă întorc!

 "Mulţumesc lui Dumnezeu, ce mi-am propus să fac, am cam reuşit până acum. Premierul a fost plăcut impresionat de echipa pe care am lăsat-o la Ministerul Transporturilor şi le-a cerut să continue proiectele începute", a spus Fenechiu, aflat la Ministerul Transporturilor.

Întrebat de jurnalişti dacă crede că vor fi terminate toate proiectele, inclusiv autostrada Târgu Mureş-Ungheni-Iaşi, Fenechiu a răspuns că este greu.

"Off, e greu....Când o să mă întorc !", a spus Fenechiu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fenechiu-intrebat-daca-toate-proiectele-incepute-de-el-vor-fi-terminate-e-greu-cand-o-sa-ma-intorc-11124472
11124472
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.