Fenechiu: În perioada următoare voi prezenta pe blogul meu dovezi "elocvente" despre dosarul meu

Postat la 25 iulie 2013 45 afişări

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu a declarat, joi, că nu ştie cât va dura recursul, după condamnarea sa în primă instanţă la cinci ani de închisoare, adăugând că, în perioada următoare, va prezenta pe blogul său dovezi "elocvente" despre dosarul "Transformatorul".

Fenechiu: În perioada următoare voi prezenta pe blogul meu dovezi "elocvente" despre dosarul meu

 Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu a spus că nu se mai gândeşte la cei care au pus umărul la "confecţionarea" dosarului "Transformatorul".

Relu Fenechiu a declarat, joi, la Iaşi, într-o conferinţă de presă, că aşteaptă ca judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie să redacteze motivarea sentinţei în cazul său, el susţinând că nu poate aprecia cât va dura recursul.

"N-am de unde şti termenul. Aştept redactarea motivării. Nici nu vreau să discut foarte mult cu privire la modul în care s-a desfăşurat procesul meu, aşa e normal într-o ţară europeană", a spus Relu Fenechiu.

El a precizat că, în prezent, prioritatea este să-şi dovedească nevinovăţia

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fenechiu-in-perioada-urmatoare-voi-prezenta-pe-blogul-meu-dovezi-elocvente-despre-dosarul-meu-11156264
11156264
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.