Fenechiu: Cred că am găsit soluţia fezabilă pentru construirea a 4000 de kilometri de autostradă

Postat la 30 august 2013 47 afişări

Deputatul PNL Relu Fenechiu a declarat, joi, după Biroul Permanent Naţional reunit la Mamaia, că a găsit o soluţie fezabilă pentru construirea a 4000 de kilometri de autostradă în România până în 2027.

Fenechiu: Cred că am găsit soluţia fezabilă pentru construirea a 4000 de kilometri de autostradă

 "De 20 de ani ne plângem că România nu are autostrăzi. De 12 ani eu studiez cum s-ar putea face autostrăzi în România. Cred că am găsit o soluţie fezabilă, o soluţie care are şi o programare eficientă, dar şi surse financiare - e vorba de construirea unei reţele de 4000 de km de autostradă până în 2027 printr-un parteneriat public-privat la care Guvernul asigură plăţile de disponibilitate", a spus Fenechiu.

Întrebat de ce nu a aplicat acest proiect când a fost ministru al Transporturilor, Fenechiu a precizat: "Aş putea să vă răspund simplu: nu am apucat. La acest proiect nu lucrez de când sunt ministru, lucrez de mai mulţi ani, peste 2 ani. E vorba de o analiză detaliată a tot ce s-a întâmplat în infrastructură de transpost rutier în Europa".

"Ăsta e rodul acestei activităţi. E până la urmă o lucrare de doctorat a unui coleg al meu cu care am lucrat foarte mult pe această temă", a spus Fenechiu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fenechiu-cred-ca-am-gasit-solutia-fezabila-pentru-construirea-a-4000-de-kilometri-de-autostrada-11281615
11281615
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.