Femeia care a petrecut un an construind un castel din LEGO - GALERIE FOTO

Autor: Ioana Matei Postat la 01 martie 2013 128 afişări

Alice Finch a construit un castel din 400.000 de piese lego în „doar” 12 luni. Şi nu vorbim despre orice castel, ci de o replică identică a şcolii de vrăjtori Hogwarts, scenografia fantezistă din filmul Harry Potter. În cele 12 luni, Finch a fost atentă să combine în castelul de jucărie detalii găsite în film, dar şi în cartea autoarei J. K. Rowling.

Castelul din LEGO a primit două premii în cadrul festivalului BrickCon 2012, o expoziţie dedicată iubitorilor de LEGO organizat anual în Seattle, Washington.

Urmăriţi imaginile cu celebrele încăperi din Harry Potter, camera secretelor sau a poţiunilor, dar şi camera de studiu a lui Dumbledore. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
castel,
construire,
femeie,
jucarie,
piese
/actualitate/femeia-care-a-petrecut-un-an-construind-un-castel-din-lego-galerie-foto-10621801
10621801
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.