FELICITĂRI DE PAŞTE: Cele mai inspirate texte şi imagini pe care să le trimiteţi celor dragi - GALERIE FOTO

Autor: Liliana Micu - Mediafax Postat la 11 aprilie 2015 5483 afişări

mediafax.ro vă propune câteva FELICITĂRI DE PAŞTE pe care le puteţi trimite celor dragi, pentru a le transmite un gând bun cu ocazia Sărbătorilor Pascale

FELICITĂRI şi URĂRI de Paşte pe care le poţi trimite celor dragi

  • Fie ca sfânta sărbătoare a învierii Domnului să vă aducă cele patru taine divine: încredere, lumiăa, iubire, speranţă. Un Paşte Fericit!

  • Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aduca renaşterea credinţei, speranţei, bucuriei cu bunătate şi căldură în suflete! Hristos a Înviat!

  • Lumina Sfintei Învieri să pătrundă în sufletul şi în inimile voastre bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos!

  • Învierea Domnului să-ţi umple sufletul de lumină, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase şi inima de iubire! HRISTOS A ÎNVIAT!

  •  Învierea Domnului să vă aduca armonie în casă şi în gând, împăcare şi regăsirea înţelepciunii în sânul familiei. Hristos a înviat!

  • Fie ca Paştele să-ţi întârească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!

  • Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!

Iată o selecţie de imagini pe care le puteţi posta pe Facebook

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/felicitari-de-paste-cele-mai-inspirate-texte-si-imagini-pe-care-sa-le-trimiteti-celor-dragi-galerie-foto-14118017
14118017
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.