Wesley Sneijder va deveni tată pentru prima oară

Autor: Luminita Turcu Postat la 11 aprilie 2015 186 afişări

Fotbalist olandez al echipei Galatasaray Istanbul, Wesley Sneijder, va deveni tată pentru prima oară, soţia sa, actriţa Yolanthe Cabau fiind însărcinată în trei luni.

Sneijder şi-a anunţat coechipierii din naţionala Olandei că soţia sa este însărcinată, după meciul cu Turcia, din preliminariile Euro-2016. Apoi, Yolanthe a confirmat că aşteaptă un copil şi a subliniat încă nu este sigură dacă vrea să afle dacă va avea băieţel sau fetiţă.

Yolanthe Cabau, în vârstă de 30 de ani, şi Wesley Sneijder (31 de ani), formează un cuplu din 2009. Ei s-au căsătorit în 17 iulie 2010,în Toscana, la şase zile după ce Sneijder a jucat cu Olanda în finala Cupei Mondiale.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SNEIJDER,
TATĂ,
/actualitate/wesley-sneijder-va-deveni-tata-pentru-prima-oara-14117997
14117997
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.