FBI anchetează o ofertă suspectă de preluare a companiei de cosmetice Avon

Autor: Iuliana Enache Postat la 17 mai 2015 799 afişări

Biroul Federal de Investigaţii (FBI) anchetează o ofertă suspectă de preluare a companiei de cosmetice Avon Products Inc de către PTG Capital Partners, a declarat vineri un oficial al agenţiei, citat de Reuters, în pagina electronică.

Informaţia a apărut anterior în Wall Street Journal, care a susţinut că ancheta FBI se află într-un stadiu preliminar.

Comisia americană pentru burse şi valori mobiliare, care desfăşoară o anchetă civilă separată, a făcut schimb de informaţii cu FBI, potrivit unor surse apropiate anchetei.

Firma s-a oferit să cumpere Avon pentru o sumă de aproape trei ori cât valoarea sa de piaţă. PTG Capital Partners a declarat că ar plăti 18,75 de dolari pe o acţiune Avon.

Potrivit bazei de date a SEC, PTG aparţine Teritoriului Britanic din Oceanul Indian, un arhipelag situat între Africa şi Indonezia, fără populaţie civilă, potrivit CIA. Un purtător de cuvânt al Ministerului britanic de Externe a declarat că nu există un registru al companiilor în acest teritoriu.

Avon a declarat că nu a primit nicio ofertă de preluare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SUA,
AVON,
FBI
/actualitate/fbi-ancheteaza-o-oferta-suspecta-de-preluare-a-companiei-de-cosmetice-avon-14282703
14282703
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.