Aproape 250 de locuri de muncă, disponibile în reţeaua Eures. Cele mai multe sunt în Marea Britanie

Autor: Aurelia Alexa Postat la 17 mai 2015 1417 afişări

Aproape 250 de locuri de muncă sunt disponibile în reţeaua europeană de ocupare Eures, cele mai multe fiind în Marea Britanie şi Irlanda, ţări care recrutează îngrijitori pentru persoane şi muncitori necalificaţi pentru culegerea manuală a ciupercilor.

Un angajator din Austria are vacant un post dezvoltator software, pentru care cere studii de specialitate, experienţă în dezvoltare software, experienţă cu baze de date MS-SQL sau alte sisteme de baze de date relaţionale şi abilităţi analitice. Candidaţii trebuie să vorbească engleză şi germană, iar salariul oferit este de 2.600 de euro pe lună brut. În plus, angajatorul asigură şi asistenţă pentru găsirea unei locuinţe. Contractul este pentru perioadă nedeterminată.

Un alt angajator, tot din Austria, caută un software engineer în asamblare finală. Candidaţii trebuie să aibă studii de specialitate, să fie dispuşi să călătorească şi să vorbească engleză şi germană. Angajatorul nu precizează care este salariul oferit, însă menţionează că salariul minim pentru această poziţie este de 16,80 euro brut pe oră, iar contractul este pentru perioadă nedeterminată.

Tot în Austria mai este vacant un post de inginer electrician în industria de automobile. Candidaţilor li se cere să fi urmat cursuri de formare în managementul echipei de instalare la faţa locului (leadership), să fie dispuşi să călătorească şi să aibă bune cunoştinţe de engleză şi germană. Contractul este pentru perioadă nelimitată.

Acelaşi angajator mai caută software developer, care trebuie să aibă cunoştinţe bune de programare, cunoştinţe în domeniul bazelor de date, iar cunoştinţele în roboţi şi sisteme informatice constituie avantaj. Salariul oferit va fi de minim 16,80 de euro brut pe oră, iar perioada contractuală este nedeterminată.

În Irlanda sunt căutaţi zece muncitor necalificaţi pentru culegerea manuală a ciupercilor, sortarea şi ambalarea în funcţie de greutatea acestora. Angajatorul precizează că oferă instruire.

"Se lucrează în picioare, nu se cer abilităţi speciale. Experienţa anterioară privitoare la fructe şi legume constituie avantaj. Aplicanţii trebuie să fie disponibili să lucreze peste program şi în weekend-uri, să se simtă confortabil în fermă, deoarece mediul de lucru presupune existenţa zgomotului, compostului şi a mirosurilor", se arată în anunţul de angajare.

Aplicanţii trebuie să fie apţi fizic pentru munca în ferme vegetale şi să aibă cunoştinţe de bază de limbă engleză. Salariul va fi de 8,65 de euro pe oră, pentru un program de 40-45 de ore pe săptămână, iar pentru zilele de duminică lucrate se asigură o primă de 25 la sută.

În Olanda sunt vacante un post de tehnician mecanic, pentru care nu se solicită experienţă, un post de sudor MIG/MAG, pentru care este nevoie de calificare şi experienţă, două posturi de operator chimist, pentru persoane care să aibă şi carnet de conducere pentru maşină cu opt locuri şi camion până la 3,5 tone, precum şi două posturi de strungar, pentru care se cere experienţă între doi şi cinci ani.

Un spital din Danemarca angajează un medic specialist în patologie chirurgicală. Candidaţii trebuie să vorbească limba engleză, să aibă experienţă profesională vastă în patologie chirurgicală şi citologie şi să indice aria de interes specifică. Salariu anual oferit este de 100.000 de euro, inclusiv beneficii de pensie, în funcţie de calificare.

O companie din Oslo (Norvegia) recrutează un specialist în departamentul reţele. Candidaţii trebuie să aibă doctorat în informatică, inginerie electrică sau domenii conexe, experienţă în protocoale de reţea, în măsurători, familiarizare cu teoria grafurilor, interferenţă statică, teoria controlului, abilităţi interpersonale, dorinţa de a lucra în echipă internaţională. Salariul este de aproximativ 58.800 de euro brut pe an, iar contractul este pe o perioadă de doi ani.

În Marea Britanie sunt disponibile 20 de posturi de îngrijitori pentru persoane. Candidaţii ar trebui să vorbească limba engleză la nivel mediu. Angajatorul nu precizează salariul oferit, însă contractul este pentru perioadă nedeterminată.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
EURES,
ANGAJAŢI,
/actualitate/aproape-250-de-locuri-de-munca-disponibile-in-reteaua-eures-cele-mai-multe-sunt-in-marea-britanie-14279901
14279901
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.