Aproape 250 de locuri de muncă, disponibile în reţeaua Eures. Cele mai multe sunt în Marea Britanie

Autor: Aurelia Alexa Postat la 17 mai 2015 0 afişări

Un angajator din Austria are vacant un post dezvoltator software, pentru care cere studii de specialitate, experienţă în dezvoltare software, experienţă cu baze de date MS-SQL sau alte sisteme de baze de date relaţionale şi abilităţi analitice. Candidaţii trebuie să vorbească engleză şi germană, iar salariul oferit este de 2.600 de euro pe lună brut. În plus, angajatorul asigură şi asistenţă pentru găsirea unei locuinţe. Contractul este pentru perioadă nedeterminată.

Un alt angajator, tot din Austria, caută un software engineer în asamblare finală. Candidaţii trebuie să aibă studii de specialitate, să fie dispuşi să călătorească şi să vorbească engleză şi germană. Angajatorul nu precizează care este salariul oferit, însă menţionează că salariul minim pentru această poziţie este de 16,80 euro brut pe oră, iar contractul este pentru perioadă nedeterminată.

Tot în Austria mai este vacant un post de inginer electrician în industria de automobile. Candidaţilor li se cere să fi urmat cursuri de formare în managementul echipei de instalare la faţa locului (leadership), să fie dispuşi să călătorească şi să aibă bune cunoştinţe de engleză şi germană. Contractul este pentru perioadă nelimitată.

Acelaşi angajator mai caută software developer, care trebuie să aibă cunoştinţe bune de programare, cunoştinţe în domeniul bazelor de date, iar cunoştinţele în roboţi şi sisteme informatice constituie avantaj. Salariul oferit va fi de minim 16,80 de euro brut pe oră, iar perioada contractuală este nedeterminată.

În Irlanda sunt căutaţi zece muncitor necalificaţi pentru culegerea manuală a ciupercilor, sortarea şi ambalarea în funcţie de greutatea acestora. Angajatorul precizează că oferă instruire.

"Se lucrează în picioare, nu se cer abilităţi speciale. Experienţa anterioară privitoare la fructe şi legume constituie avantaj. Aplicanţii trebuie să fie disponibili să lucreze peste program şi în weekend-uri, să se simtă confortabil în fermă, deoarece mediul de lucru presupune existenţa zgomotului, compostului şi a mirosurilor", se arată în anunţul de angajare.

Aplicanţii trebuie să fie apţi fizic pentru munca în ferme vegetale şi să aibă cunoştinţe de bază de limbă engleză. Salariul va fi de 8,65 de euro pe oră, pentru un program de 40-45 de ore pe săptămână, iar pentru zilele de duminică lucrate se asigură o primă de 25 la sută.

În Olanda sunt vacante un post de tehnician mecanic, pentru care nu se solicită experienţă, un post de sudor MIG/MAG, pentru care este nevoie de calificare şi experienţă, două posturi de operator chimist, pentru persoane care să aibă şi carnet de conducere pentru maşină cu opt locuri şi camion până la 3,5 tone, precum şi două posturi de strungar, pentru care se cere experienţă între doi şi cinci ani.

Un spital din Danemarca angajează un medic specialist în patologie chirurgicală. Candidaţii trebuie să vorbească limba engleză, să aibă experienţă profesională vastă în patologie chirurgicală şi citologie şi să indice aria de interes specifică. Salariu anual oferit este de 100.000 de euro, inclusiv beneficii de pensie, în funcţie de calificare.

O companie din Oslo (Norvegia) recrutează un specialist în departamentul reţele. Candidaţii trebuie să aibă doctorat în informatică, inginerie electrică sau domenii conexe, experienţă în protocoale de reţea, în măsurători, familiarizare cu teoria grafurilor, interferenţă statică, teoria controlului, abilităţi interpersonale, dorinţa de a lucra în echipă internaţională. Salariul este de aproximativ 58.800 de euro brut pe an, iar contractul este pe o perioadă de doi ani.

În Marea Britanie sunt disponibile 20 de posturi de îngrijitori pentru persoane. Candidaţii ar trebui să vorbească limba engleză la nivel mediu. Angajatorul nu precizează salariul oferit, însă contractul este pentru perioadă nedeterminată.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
EURES,
ANGAJAŢI,

Citeşte pe comedymall.ro

/actualitate/aproape-250-de-locuri-de-munca-disponibile-in-reteaua-eures-cele-mai-multe-sunt-in-marea-britanie-14279901
comments powered by Disqus
Cum îşi reinventează afacerile micii antreprenori români? Cum îşi reinventează afacerile micii antreprenori români?

Reinventaţi de pandemie Ţi-ai pus toate economiile la bătaie. Ţi-ai vândut, poate, apartamentul sau motocicleta şi ai investit banii într-o afacere. Nu acum, ci în urmă cu câţiva ani. Totul a mers bine. Ai crescut, uşor-uşor, cu paşi mici, dar ai ajuns la profit, iar acum businessul îţi e suficient să trăieşti fără a avea nevoie şi de un job. Ţi-ai îndeplinit visul. Până când, într-o zi pe care nici tu, nici altcineva nu putea s-o prevadă, totul se prăbuşeşte. Totul se închide. Marfa ta, serviciile tale nu-şi mai găsesc acum clienţii. Totul e captiv în izolare, publicul tău ţintă nu mai există, iar dacă există, îşi drămuieşte cu grijă banii pentru o potenţială criză care se prevesteşte.

vezi continuarea
ZF.ro
Măsuri drastice în piaţa muncii. Cum se schimbă contractele de muncă din cauza crizei Măsuri drastice în piaţa muncii. Cum se schimbă contractele de muncă din cauza crizei
Vom ajunge să dăm şi noi ture prin cimitir. Cimitirul economic va fi plin de morţi care nu vor supravieţui crizei
Mediafax
VIDEO Imagini apocaliptice în ZONA ZERO a pandemiei de coronavirus. Scene violente între autorităţi şi chinezi VIDEO Imagini apocaliptice în ZONA ZERO a pandemiei de coronavirus. Scene violente între autorităţi şi chinezi
Ce se va întâmpla cu preţurile produselor din magazinele Mega Image? Compania anunţă „măsuri de urgenţă”
MonitorulApararii
Fostul premier social-democrat Zoran Milanović revine la conducerea Croaţiei. Ca preşedinte Fostul premier social-democrat Zoran Milanović revine la conducerea Croaţiei. Ca preşedinte
Ce se întâmplă la Moscova este de bine deopotrivă pentru Rusia şi Putin(?)
MonitorulPartidelor
Apartamentul lui Ungureanu, oferit drept REFUGIU al medicilor în calea COVID-19. „Toţi să facă la fel” Apartamentul lui Ungureanu, oferit drept REFUGIU al medicilor în calea COVID-19. „Toţi să facă la fel”
Demisie „fulger”. Un medic chirurg va conduce Ministerul Sănătăţii. Cine este Nelu Tătaru, propus să preia funcţia după plecarea lui Costache
MonitorulSiguranteiCetateanului
O zi din viata militarilor SMURD, eroi in plina epidemie:  "Tati, ai grija de tine, sa nu vii bolnav acasa!" O zi din viata militarilor SMURD, eroi in plina epidemie: "Tati, ai grija de tine, sa nu vii bolnav acasa!"
Jurnal de pandemie. Prof. Dr. Olga Simionescu: As pune corturi mari la granita si as tine acolo lumea in carantina

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.