Evander Holyfield şi Mitt Romney au făcut spectacol la un meci organizat în scop caritabilal - VIDEO

Autor: Leila Bolat Postat la 16 mai 2015 420 afişări

Fostul campion mondial la categoria grea Evander Holyfield şi politicianul Mitt Romney, candidat la alegerile prezidenţiale din SUA în 2012, au fost adversari, vineri, la Salt Lake City, într-un meci demonstrativ de box organizat în scop caritabil, informează presa americană.

Republicanul Romney, în vârstă de 68 de ani, şi Holyfield (52 de ani) au făcut spectacol la evenimentul organizat în scopul strângerii de fonduri pentru Charity Vision, o organizaţie care ajută persoanele cu probleme mari de vedere din ţările sărace.

Cei doi mai mult au imitat desfăşurarea unui meci de box, la un moment dat Holyfield chiar prăbuşindu-se la podea după ce a fost lovit uşor de Romney. După ce s-a ridicat de la podea, fostul pugilist l-a alergat puţin în ring pe politician. Totul s-a încheiat cu îmbrăţişări şi cu victoria lui Evander Holyfield.

Donaţiile de la acest eveninment au variat între 25.000 şi 250.000 de dolari. Suma totală strânsă a fost de cel puţin un milion de dolari.

Mitt Romney a fost învins de Barack Obama la alegerile prezidenţiale din SUA din 2012.

Evander Holyfield a fost deţinătorul centurilor WBA, WBC, IBF la categoria grea. El are în palmares 44 de victorii, dintre care 29 prin KO, şi zece înfrângeri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BOX,
HOLYFIELD,
ROMNEY
/actualitate/evander-holyfield-si-mitt-romney-au-facut-spectacol-la-un-meci-organizat-in-scop-caritabilal-video-14277941
14277941
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.