Fashion Outlet Center Bucureşti a înregistrat creşteri de două cifre în primul semestru al anului

Autor: Ioana Matei Postat la 21 septembrie 2016 72 afişări

Fashion Outlet Center Bucureşti a înregistrat creşteri de două cifre în primul semestru al anului

Românii optează din ce în ce mai mult pentru cumpărăturile în outlet ca modalitate de a-şi reînnoi garderoba cu articole de marcă şi a economisi în acelaşi timp, conform ultimelor date despre vânzări publicate de FASHION HOUSE Group, parte a grupului Liebrecht & wooD şi dezvoltator al Fashion House Outlet Centre Bucureşti. În primul semestru al anului 2016, principalii indicatori de performanţă ai proiectului au marcat creşteri de două cifre, consolidând creşterea consistentă din anii anteriori, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

În primul semestru al anului 2016, vânzările totale realizate în cadrul Fashion House Outlet Center Bucureşti au crescut cu 10,9%, în timp ce rata de conversie (ponderea cumpărătorilor în numărul total de vizitatori) s-a majorat cu 16% faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent. De asemenea, valoarea medie a unei tranzacţii şi-a menţinut trendul ascendent cu o mărire de 8,3%.

În plus, probabil cea mai semnificativă evoluţie din primul semestru al anului 2016 a fost reprezentată de creşterea considerabilă a valorii cumpărăturilor per client (+25,5% faţă de primul semestru al anului 2015), dovedind faptul că oamenii ce vizitează FASHION HOUSE Bucureşti găsesc aici mai mult din ceea ce caută.

Rezultatul pozitiv al primului semestru al anului 2016 continuă creşterea spectaculoasă înregistrată de Fashion House Bucureşti în 2015, când vânzările totale anuale, valoarea cumpărăturilor per client şi valoarea medie a unei tranzacţii au urcat la cele mai mari niveluri din ultimii 5 ani.

„Pe măsură ce piaţa locală de retail se maturizează, preferinţele clienţilor devin mai sofisticate şi cumpărăturile în outlet câştigă popularitate: românii sunt din ce în ce mai selectivi, au o gamă mai largă de brand-uri din care pot alege, ştiu care dintre acestea li se potriveşte cel mai bine şi unde îşi pot găsi articolele preferate de modă la cel mai bun raport calitate-preţ. Performanţa Fashion House Outlet Centre Bucureşti este dovada acestui trend ascendent – observăm că un număr tot mai mare dintre clienţii noştri se întorc entuziasmaţi în outlet, mai dornici să cumpere, pe măsură ce descoperă avantajul de a obţine mai mult în schimbul aceluiaşi buget alocat articolelor vestimentare de marcă”, spune Brendon O’Reilly, managing director Fashion House Group.

Reprezentanţii Fashion House Bucureşti declară că şi-au îmbunătăţit semnificativ şi mix-ul de chiriaşi în ultimii ani. Doar în 2016, compania a închiriat alţi 2.000 mp., la o rată de semnare de circa 2 noi brand-uri pe lună. Lista noilor chiriaşi cuprinde brand-uri internaţionale şi naţionale de top precum Desigual, Colin’s, Triumph, Sport Vision, Issimo Home, R&R Boutique, Various Brands, U-Grow, Multibrand Street & Go şi Land Mobile.

 „Anul 2016 a fost foarte bun până acum pentru Fashion House Outlet Centre Bucureşti – vânzările sunt în creştere şi faza 1 din proiect este aproape integral ocupată, setând premisele pentru extinderea proiectului în viitorul apropiat. Vom continua să îmbogăţim varietatea de chiriaşi, pentru a le oferi vizitatorilor mai multă valoare adăugată şi să conturăm o experienţă la cumpărături mai diversificată şi plină de entuziasm”, susţine Sorin Ioan Blaga, General Manager al Liebrecht & wooD Romania şi al Fashion House Outlet Centre Bucureşti.

Deschis în 2008, Fashion House Outlet  Centre Bucureşti este primul şi singurul centru comercial de tip outlet din România. Având o suprafaţă totală de 16,000 m.p., Fashion House Outlet Centre Bucureşti găzduieşte un număr vast de retaileri locali şi internaţionali de top, printre care se numără: Puma, Adidas, US Polo, Champion, Stefanel, Collective, Mango, Tom Tailor, Benvenuti, Il Passo, Ecco, Santa Barbara, Camel Active, Reebok, Diesel, Lee Cooper, Guess, Mustang Jeans, Napoleoni, TED’s Coffee, Lacoste & Gant, Desigual, Triumph şi mulţi alţii. Cu reduceri permanente cuprinse între 30% şi 70% la toate articolele de modă, FASHION HOUSE Outlet Centre Bucureşti completează în mod optim oferta West Park Retail – unul dintre cele mai populare parcuri de retail din Bucureşti, recunoscut în mod special pentru gama sa cuprinzătoare de articole pentru casă.

Fashion House Group (FHGR) este una dintre cele mai importante companii din sectorul de outlet-uri la nivel european, respectiv cel mai mare dezvoltator/operator de outlet-uri din ECE şi Rusia. FHGR a dezvoltat  şi gestionează cu succes 5 outlet-uri sub brand-ul FASHION HOUSE Outlet Centre în Polonia, România şi Rusia – având o suprafaţă închiriabilă totală de circa 100.000 m.p. Compania dezvoltă în prezent un nou outlet în St. Petersburg, Rusia.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.