Fashion House Outlet Centre Bucureşti închiriază 1.285 de mp

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 05 februarie 2018 175 afişări

Patru noi retaileri - Koton, TinaR, Exclusive VN şi English Home - s-au alăturat mixului de chiriaşi al centrului comercial, închiriind o suprafaţă de 1.285 de metri pătraţi.

Fashion House Outlet Centre Bucureşti închiriază 1.285 de mp

Koton a închiriat o suprafaţă comercială de 833 de metri pătraţi în cadrul FASHION HOUSE Outlet Centre Bucureşti. TinaR şi Exclusive VN au preluat 173, respectiv 148 de metri pătraţi. În plus, Enghlish Home a închiriat 131 de metri pătraţi.

”Am observat în mod constant o creştere a interesului faţă de conceptul de outlet. Piaţa românească este foarte promiţătoare pentru segmentul de outlet-uri şi suntem siguri că există loc pentru noi proiecte interesante”, a declarat Brendon O’Reilly, managing director al Fashion House Group.

Fashion House Outlet Centre Bucureşti s-a deschis în 2008 în cadrul parcului comercial West Park Retail şi reprezintă primul centru comercial de tip outlet din România, fiind dezvoltat de către FASHION HOUSE Group, parte a Liebrecht & wooD Group. Amplasat strategic lângă centura Bucureştiului, cu acces direct de pe autostrada A1, centrul comercial se află la o distanţă de doar 30 de minute de mers cu maşina din centrul oraşului. Fashion House Outlet Centre Bucureşti are o suprafaţă închiriabilă de peste 15.500 de metri pătraţi şi o parcare amplă, cu 2.150 de locuri.

Mixul de chiriaşi ai proiectul include brand-uri precum: Puma, Adidas, US Polo, Champion, Stefanel, Collective, Mango, Kenvelo, Tom Tailor, Benvenuti, Il Passo, Ecco, Camel Active, Diesel, Lee Cooper, Guess, Napoleoni, TED’s Coffee, Lacoste & Gant, Desigual, Triumph, Levi’s, Motor Jeans, Casa Convenienza şi mulţi alţii.

FASHION HOUSE Group face parte din Liebrecht & wooD Group, o companie europeană de dezvoltare imobiliară înfiinţată în 1991, care, de peste 20 ani, activează pe cele mai mari pieţe din regiunea Europei Centrale şi de Est – Polonia, România şi Rusia.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.