Facultatea din România care nu scoate şomeri lansează un program de Management Consulting, cu specialişti din piaţă

Postat la 07 octombrie 2016 159 afişări

Facultatea din România care nu scoate şomeri lansează un program de Management Consulting, cu specialişti din piaţă

Facultatea de Administrarea Afacerilor în Limbi Străine (FABIZ) din cadrul ASE Bucureşti lansează un nou modul de studii de „Management Consulting”, în cadrul căruia studenţii vor lucra împreună cu specialişti de la EY România şi A.T. Kearney. Studenţilor li se va oferi ocazia să participe la stagii de pregătire la EY şi A.T. Kearney pe parcursull verii în perioada de practică din timpul facultăţii.

Cursul este inspirat din practica reală, cu provocările şi obligaţiile de zi cu zi, ale unui profesionist din management consulting. „ Acest modul este structurat în cel mai eficient mod prin care se poate face transferul de know-how din mediul privat în mediul universitar. Formatul este interactiv, cu studii de caz, exerciţii practice, simulări de business şi metode de abordare şi rezolvare a celor mai complexe situaţii cu care se confruntă organizaţiile,” explică Tănase Stamule, prodecan FABIZ.

Citiţi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.