Amazon creează 400 de locuri de muncă în Iaşi, într-un nou centru de dezvoltare

Postat la 06 octombrie 2016 524 afişări

Amazon creează 400 de locuri de muncă în Iaşi, într-un nou centru de dezvoltare

Amazon România inaugurează noul Centru de Dezvoltare şi Tehnologie din Iaşi, creând 400 de locuri de muncă permanente care se adaugă celor 600 pe care compania le are deja în România.

Noul sediu Amazon din România găzduieşte patru departamente: Technology Development, Compliance Operations, Retail Services şi Digital Imaging, toate fiind implicate în dezvoltarea soluţiilor tehnologice şi consolidarea operaţiunilor de pe site-ul Amazon. Amazon angajeaă de regulă ingineri şi dezvoltatori software, cercetători, analişti de business, specialişti în comerţ sau manageri de conformitate.

„Din 2005 şi până acum, Amazon a investit la nivel local aproximativ 40 de milioane de euro şi a creat 600 de locuri de muncă. Este vorba de joburi inovatoare, cu o valoare adăugată mare pentru că vorbim despre recrutarea de ingineri software, cercetători, analişti de date sau dezvoltatori de conţinut”, a declarat Claudiu Vrînceanu, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri.

Amazon este prezent pe piaţa din România de 11 ani.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.