Dacian Cioloş mergea la o conferinţă, dar a luat o pauză pentru a se alătura unui eveniment caritabil

Postat la 06 octombrie 2016 212 afişări

Dacian Cioloş mergea la o conferinţă, dar a luat o pauză pentru a se alătura unui eveniment caritabil

Premierul Dacian Cioloş s-a alăturat, joi dimineaţă, unui eveniment caritabil pentru SOS Satele Copiilor desfăşurat în holul unui hotel din Capitală, el urcându-se pe o bicicletă statică şi pedalând vreme de câteva minute.

Îmbrăcat la costum, cu cravată la gât, Dacian Cioloş a intrat într-un hotel din Capitală, unde se desfăşoară o conferinţă internaţională organizată de Institutul Aspen. În hol se afla un grup de tineri care pedalau în cadrul unui eveniment de cycling organizat în scopuri caritabile – strângere de fonduri pentru reamenajarea terenului de sport din satul SOS Satele Copiilor din Bucureşti.

Premierul a făcut câteva fotografii cu organizatorii, după care s-a urcat pe o bicicletă şi a început să pedaleze, scrie vocea.biz

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.