LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Facebook introduce, în sfârşit, opţiunea pe care utilizatorii o aşteptau de ani de zile

Postat la 17 septembrie 2015 10580 afişări

Facebook introduce, în sfârşit, opţiunea pe care utilizatorii o aşteptau de ani de zile

După ani de aşteptare, Facebook va introduce în cele din urmă butonul de "dislike", potrivit celor de la CNN. "Avem o idee pe care o vom testa în curând şi, în funcţie de rezultate, o vom implementa la nivel global", a spus CEO-ul Mark Zuckerberg în cadrul unei conferinţe de presă susţinute marţi la sediul Facebook.

El a spus că un lucru atât de simplu precum un buton necesită foarte multă muncă pentru a putea fi implementat. Compania a ezitat introducerea acestui buton, dar a cedat până la urmă numărului mare de utilizatori care au cerut posibilitatea de a-şi putea arăta nemulţumirea faţă de anumite postări. "Nu orice moment este unul plăcut", a mai spus Zuckerberg.

Mark Zuckerberg, care a fost de curând numit "cel mai puternic om din afaceri şi media" de către Vanity Fair, organizează în mod regulat conferinţe de presă la sediu Facebook pentru a pune la curent utilizatorii cu cele mai noi schimbări operate de compania sa.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/facebook-introduce-in-sfarsit-optiunea-pe-care-utilizatorii-o-asteptau-de-ani-de-zile-14715349
14715349
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.