Un miliardar egiptean a găsit o soluţie pentru cazarea refugiaţilor. Cere acum ajutorul celor interesaţi

Postat la 16 septembrie 2015 849 afişări

Un miliardar egiptean a găsit o soluţie pentru cazarea refugiaţilor. Cere acum ajutorul celor interesaţi

Naguib Sawiris este un miliardar egiptean care vrea să cumpere o insulă unde să cazeze imigranţii şi care a identificat deja două insule greceşti propice pentru asta. El a sugerat înfiinţarea unei societăţi pe acţiuni care să se ocupe cu colectarea de donaţii, informează Bloomberg.

Sawiris, preşedintele Orascom Telecom Media şi Technology Holding, a contactat proprietarii insulelor pentru a realiza acest plan. Sawiris a mai spus că singurul inpediment în realizarea planului ar fi aprobare din partea guvernului elen.

"Grecia sau Italia să-mi vândă o insulă, o declar independentă şi cazez imigranţii şi le ofer slujbe pentru construirea unei ţări noi", a scris miliardarul pe Twitter în urmă cu o săptămână.

"Înfiinţarea unei societăţi pe acţiuni cu un capital de 100 milioane de dolari ar fi cea mai bună soluţie pentru colectarea de donaţii. O astfel de soluţie ar garanta că banii nu sunt pierduţi, ci investiţi", a scris Sawiris pe Facebook

Urmărește Business Magazin

/actualitate/un-miliardar-egiptean-a-gasit-o-solutie-pentru-cazarea-refugiatilor-cere-acum-ajutorul-celor-interesati-14714462
14714462
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.