Facebook este o retea pentru "nespalati"

Postat la 17 mai 2011 16 afişări

Desi are aproximativ 500 de milioane de utilizatori activi, cei care au multi bani considera ca nu este suficient de "exclusivista".

De ce sa vorbesti cu o persoana care are la birou un scaun din lemn sau vinilin cand poti discuta cu una care sta pe un scaun din piele sau din plus? Acesta pare sa fie modul de gandire al celor care isi fac conturi pe retelele de socializare destinate persoanelor deosebite - cei care sunt foarte bogati, foarte destepti su arata foarte bine.

Exista astfel de retele, iar criteriul de acceptare a inscrierii variaza: marimea contului, valoarea proprietatii, pozitia detinuta in comunitatea stiintifica sau... modul in care arati.

Cititi mai multe pe www.apropo.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Facebook,
nespalati,
retea
/actualitate/facebook-este-o-retea-pentru-nespalati-8271264
8271264
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.