Facebook are cei mai tineri si multumiti angajati dintre marile companii IT din SUA

Postat la 07 iunie 2011 15 afişări

Facebook are cei mai tineri si mai multumiti angajati, in randul marilor companii americane din sectorul tehnologiei, potrivit unui studiu efectuat de compania de cercetare a pietei PayScale din Seattle, transmite Bloomberg.

Angajatii Facebook au cea mai redusa varsta medie, de 26 de ani, precum si cea mai mare pondere a femeilor, de 33%, intre cele noua mari companii incluse in cercetare. Cei mai in varsta angajati, cu o medie de 44 de ani, lucreaza la IBM si Hewlett-Packard. Indrazneala retelei de socializare Facebook, condusa de Mark Zuckerberg, in varsta de 27 de ani, s-a extins si in privinta politicilor de personal, iar angajatii nu sunt judecati dupa vechimea in industria de profil. "Nu credem ca trebuie sa ai prea mare experienta pentru a face diferenta. Uitati-va la mine. Am inceput in timpul colegiului", afirma Zuckerberg pe pagina de recrutare a companiei. PayScale a colectat date de la angajati ai Amazon, Apple, Dell, Facebook, Google, Hewlett-Packard, IBM, Intel si Microsoft.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
facebook,
angajati,
resurse umane,
satisfactie
/actualitate/facebook-are-cei-mai-tineri-si-multumiti-angajati-dintre-marile-companii-it-din-sua-8318984
8318984
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.