Facebook a atins un nou record pe bursă, depăşind 45 de dolari pe acţiune

Postat la 12 septembrie 2013 39 afişări

Acţiunile Facebook au atins un nou nivel record pe bursa de la New York, depăşind 45 de dolari, datorită încrederii investitorilor că afacerile reţelei de socializare vor creşte semnificativ datorită produselor de publicitate pe dispozitive mobile.

Facebook a atins un nou record pe bursă, depăşind 45 de dolari pe acţiune

 Facebook a închis miercuri la New York în urcare cu 3,3%, la 45,04 dolari, record de la listarea companiei, în mai 2012, transmite Bloomberg.

Compania a luat măsuri pentru atragerea de utilizatori şi clienţi pentru serviciile de advertising dezvoltate de companie pe platforme mobile - smartphone-uri şi tablete.

Facebook a simplificat procesul de cumpărare de spaţiu publicitar. În trimestrul al doilea, veniturile din publicitatea pe dispozitive mobile au reprezentat 41% din afacerile companiei, în urcare de la 30%.

Reţeaua de socializare avea 1,15 miliarde utilizatori activi la jumătatea anului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/facebook-a-atins-un-nou-record-pe-bursa-depasind-45-de-dolari-pe-actiune-11320232
11320232
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.