Fabuloasa viaţă a celui mai bogat fotbalist român! Are un imperiu de 15.000.000 de euro ca prinţii din basme: castel, hotel, podgorie şi parc de aventuri

Postat la 09 ianuarie 2020 362 afişări

Fabuloasa viaţă a celui mai bogat fotbalist român! Are un imperiu de 15.000.000 de euro ca prinţii din basme: castel, hotel, podgorie şi parc de aventuri

CFR Cluj se reuneşte joi dimineaţa, iar cel mai aşteptat moment al zilei e revenirea lui George Ţucudean în echipamentul vişiniu. Golgheterul ultimelor două ediţii ale Ligii 1 a absentat din luna august din cauza unor probleme cardiace, iar ProSport a aflat că acesta şi-a ocupat această perioadă ridicând un adevărat imperiu în judeţul Arad.

În viaţă, se spune că de cele mai multe ori o uşă închisă o deschide pe alta. Americanii au felul lor de-a „traduce” o situaţie grea: blessing in disguise (n.r. – binecuvântare deghizată). Cam asta i s-a întâmplat şi lui George Ţucudean în ultimele 12 luni, cel care a trăit în anul ce-a trecut cât în ceilalţi 27 ai vieţii. ProSport s-a deplasat în judeţul Arad pentru a vedea de la faţa locului dimensiunea imperiului pe care cel mai bun fotbalist român al anului 2018 îl ridică.

Problemele cu inima l-au dus în pragul retragerii pe Ţucudean

La începutul anului trecut, George Ţucudean a descoperit că suferă de o afecţiune la inimă. S-a operat la Viena în aprilie, iar la începutul lui iulie a revenit pe teren. Nu a rezistat însă decât nouă meciuri, pentru că după ratarea calificării în Liga Campionilor în urma „dublei” cu Slavia Praga a anunţat că abandonează viaţa sportivă pe teren nedeterminat.

„E o perioadă foarte bună a carierei mele, au apărut problemele astea, sper să trec uşor peste ele şi să îmi reiau repede activitatea. Cea mai bună vârstă este 27-28 de ani şi până la 30-32 e cel mai bine, atunci să fii în formă”, a spus în noiembrie atacantul lui CFR, lucru care se va concretiza odată cu reunirea echipei campioane.

Debut în afaceri cu 180 de hectare de fructe bio

Provenit dintr-o familie cu potenţă financiară, Ţucudean a fost recunoscut tot timpul drept un jucător care practică fotbalul de plăcere. Fără să fie un personaj capricios, atacantul s-a remarcat de-a lungul vremii cu un parc auto impresionant.

Căsătoria şi naşterea primilor copii i-au reconturat însă fotbalistului perspectiva asupra vieţii, astfel că preocupările sale în ultimii ani au devenit mult mai serioase. În urmă cu aproximativ doi ani, acesta a intrat în forţă în lumea afacerilor şi a dezvoltat proiecte în mai multe zone de activitate.

În primul rând, Ţucudean a investit în 180 de hectare de pământ în zona satului Cuied, din judeţul Arad. Acolo, atacantul naţionalei a dezvoltat o plantaţie de fructe bio şi, spun surse bine informate, întreţinerea culturilor s-a desfăşurat la cele mai înalte standarde. Roadele urmează să fie culese, la propriu, în această vară, când este de aşteptat ca plantele să ofere pentru prima dată fructe. În recolta fotbalistului se vor găsi piersici, caise, nectarine, nuci, mure, coacăze, zmeură şi afine.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
viata,
fotbalist,
parc,
roman

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.