EY România a numit unul dintre managerii cheie de la BCR în funcţia de director executiv al departamentului de asistenţă în tranzacţii

Autor: Razvan Muresan Postat la 08 ianuarie 2015 245 afişări

Ioana Mihai, managerul care a construit divizia Debt Capital Markets din cadrul BCR, a devenit director executiv corporate finance în cadrul departamentului de asistenţă în tranzacţii al companiei de audit şi consultanţă fiscală EY România.

EY România a numit unul dintre managerii cheie de la BCR în funcţia de director executiv al departamentului de asistenţă în tranzacţii

Ioana Mihai are o experienţă de peste 18 ani în industria bancară din România, alături de BCR - Erste, Citigroup şi ING Bank. În cadrul EY România, ea va coordona echipa de Corporate Finance care, alături de echipele de Transaction Support şi Valuation & Business Modeling, asigură portofoliul EY de servicii de asistenţă în tranzacţii. 

Înainte de a se alătura echipei EY, Ioana Mihai a coordonat departamentul de Debt Capital Markets din cadrul BCR, construit de la zero. Din această poziţie, a coordonat proiecte de împrumuturi sindicalizate şi emisiuni de obligaţiuni pe piaţa locală pentru corporaţii mari şi companii de stat şi a contribuit la dezvoltarea profesioniştilor băncii în domeniul pieţelor de capital.

„Contextul actual oferă numeroase oportunităţi pentru companiile administrate bine, fie că este vorba de companii internaţionale care investesc în România sau de antreprenori locali care doresc să-şi consolideze poziţia pe piaţa românească şi regională”, declară Ioana Mihai, Director Executiv EY România.

Ioana Mihai este absolventă a Facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ey romania,
tranzactii,
consultanta,
manager
/actualitate/ey-romania-a-numit-unul-dintre-managerii-cheie-de-la-bcr-in-functia-de-director-executiv-al-departamentului-de-asistenta-in-tranzactii-13754415
13754415
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.