Expunerea crucilor şi sicrielor de către firmele de pompe funebre, INTERZISE într-un oraş din România

Postat la 26 septembrie 2019 43 afişări

Firmele de pompe funebre din Alexandria nu mai au voie să expună pe străzi sicrie, cruci şi coroane funerare, în urma unei decizii a Consiliului Local. Hotărârea a fost luată deoarece sicriele provoacă disconfort trecătorilor.

Expunerea crucilor şi sicrielor de către firmele de pompe funebre, INTERZISE într-un oraş din România

Consilierii locali din Alexandria au decis în unanimitate interzicerea expunerii crucilor şi sicrielor de către firmele de pompe funebre care funcţionează în oraş.

Potrivit consilierilor locali, această măsură este una care ar aduce o îmbunătăţire estetică oraşului.

Totul a pornit de la mai multe solicitări ale cetăţenilor din Alexandria care s-au plâns că sicriele expuse pe trotuar îi afecta vizual. S-a făcut chiar o dezbatere publică pe această temă, la care au participat proprietarii firmelor de pompe funebre şi chiar şi ei au fost de acord cu măsura.

Consilierul local Cătălin Dumitraşcu susţine că decizia a fost luată din considerente estetice şi că singurul amendament a constat în faptul că, totuşi, firmele care au acest obiect de activitate vor putea folosi în reclamele stradale o cruce.

„Decizia s-a luat din raţiuni estetice şi mi se pare corect să nu expui stradal sicriele. Singurul amendament a venit din partea consilierului local Florin Titirişcă, care a spus că totuşi aceste firme ar trebui lăsate să pună în reclamele pe care le afişează stradal imaginea unei cruci, ca să înţeleagă lumea obiectul de activitate", a spus Cătălin Dumitraşcu pentru MEDIAFAX.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
firme,
expunere,
interzicere,
romania,
alexandria

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.