Explozie puternică la o staţie GPL. Ministerul Sănătăţii: Bilanţul incidentului de ultimă oră

Autor: Laura Buciu Postat la 26 august 2023 67 afişări

Explozie puternică la o staţie GPL. Ministerul Sănătăţii: Bilanţul incidentului de ultimă oră

Şapte persoane au fost rănite, dintre care patru sunt intubaţi, iar o persoană a murit, arată primele informaţii despre victime transmise, sâmbătă, de Ministerul Sănătăţii.E

xplozia care a avut loc vineri la o staţie GPL din Crevedia, judeţul Dâmboviţa, a produs rănirea mai multor persoane, informează MS.

Au intervenit echipaje ale Serviciilor de Ambulanţă Bucureşti Ilfov şi Dâmboviţa şi SMURD, care au acordat asistenţă medicală de urgenţă şi au transportat victimele la spitale de urgenţă din Capitală.

Victimele au ajuns la spitalele Floreasca, Universitar şi Bagdasar Arseni.

„Din informaţiile pe care le avem până în prezent s-au înregistrat şapte răniţi, dintre care patru sunt intubaţi, şi un deces. Cifrele sunt provizorii şi le vom actualiza pe măsură ce apar noi informaţii”, transmite MS.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rănit,
mort,
crevedia

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.