EXPLOZIE într-un bloc din Fieni: Cinci persoane, printre care şi un copil, au fost rănite

Postat la 04 octombrie 2013 35 afişări

Cinci persoane, între care un copil, au fost rănite, iar două apartamente au fost avariate, vineri dimineaţă, în urma unei explozii produse într-un bloc din oraşul dâmboviţean Fieni, la ora transmiterii acestei ştiri locatarii fiind evacuaţi.

EXPLOZIE într-un bloc din Fieni: Cinci persoane, printre care şi un copil, au fost rănite

 Potrivit reprezentanţilor ISU Dâmboviţa, explozia puternică produsă la etajul al treilea al unui bloc de locuinţe din Fieni a fost urmată de incendiu, la faţa locului fiind trimise trei autospeciale şi o autoscară pentru intervenţie la înălţime şi trei ambulanţe, din care două de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Dâmboviţa şi una de la SMURD.

În urma exploziei care s-ar fi produs din cauza unei acumulări de gaze, cinci persoane, între care un copil, au fost rănite, unul dintre adulţi fiind în comă şi urmând să fie transportat la spital, probabil cu un elicopter, în cazul în care se va impune acest lucru.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/explozie-intr-un-bloc-din-fieni-cinci-persoane-printre-care-si-un-copil-au-fost-ranite-11453437
11453437
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.