Exista viata si dupa Nokia. Boagiu: "La Targu-Mures, IBM vrea sa faca un parc tehnologic" (VIDEO)

Postat la 02 octombrie 2011 12 afişări

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a declarat in emisiunea "Dupa 20 de ani", difuzata duminica la PRO TV, ca exista anumite companii importante, ca IBM, care ar dori sa investeasca in Romania.

"Nu exista secrete. Eu va dau un exemplu pe care il cunosc foarte bine. De exemplu la Targu Mures, si-a anuntat IBM dorinta de a crea un parc tehnologic. Este o discutie care se poarta de la sfarsitul anului trecut", a explicat Anca Boagiu.Ea a spus ca a avut loc un schimb de terenuri anume pentru a oferi infrastructura necesara companiei IBM.

Recent, ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiilor, Valerian Vreme, declara ca ministerul lucreaza la o schema de ajutoare de stat pentru companiile care vor sa dezvolte in Romania afaceri in domeniul IT&C, printre beneficiarii acesteia urmand sa se numere IBM, Oracle, Dell si Ericsson.

Mai mult pe stirileprotv.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/exista-viata-si-dupa-nokia-boagiu-la-targu-mures-ibm-vrea-sa-faca-un-parc-tehnologic-video-8831134
8831134
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.