EXCLUSIV: Fiscul va verifica 2.000 de persoane cu averi mari, în toată ţara - surse

Postat la 22 mai 2014 34 afişări

Fiscul va extinde la nivel naţional controlul persoanelor fizice cu averi/venituri mari, urmând ca în fiecare judeţ să fie făcută, în intervalul 1 iulie-30 septembrie, o listă cu câte 50 persoane, totalul celor verificaţi dacă şi-au declarat corect veniturile urmând să se ridice la 2.000 de persoane

EXCLUSIV: Fiscul va verifica 2.000 de persoane cu averi mari, în toată ţara - surse

 Listele vor fi redactate de către compartimentele de verificare fiscală a persoanelor fizice din cadrul administraţiilor judeţene, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

"În intervalul 1 iulie-30 septembrie, vor fi elaborate eşantioanele care vor intra în programul de îmbunătăţire a conformării fiscale a persoanelor fizice cu averi/venituri mari. Compartimentele de verificări fiscale din cele 40 de judeţe vor trebui să formeze eşantioane de câte 50 de persoane fizice, urmând ca, de la 1 octombrie, să demareze verificările pe baza informaţiilor deţinute sau obţinute de Fisc cu privire la averile deţinute şi cuantumul impozitelor plătite", au arătat sursele.

Acţiunea care va începe în luna iulie nu va viza şi municipiul Bucureşti, pentru care au fost deja iniţiate anterior astfel de verificări, ci reprezintă o extindere la nivel teritorial a controlului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/exclusiv-fiscul-va-verifica-2-000-de-persoane-cu-averi-mari-in-toata-tara-surse-12644877
12644877
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.