Ponta, întrebat despre intenţia lui Tăriceanu de a reveni în PNL: Un pas spre refacerea USL

Postat la 22 mai 2014 27 afişări

Preşedintele PSD, Victor Ponta, crede că posibila întoarcere a lui Călin Popescu Tăriceanu în PNL ar putea reprezenta un pas spre refacerea USL, adăugând că, de luni, Uniunea poate fi din nou împreună.

Ponta, întrebat despre intenţia lui Tăriceanu de a reveni în PNL: Un pas spre refacerea USL

 Victor Ponta a fost întrebat, joi, într-o conferinţă de presă la PSD Arad, cum comentează posibila întoarcere a lui Călin Popescu Tăriceanu în PNL.

"Nu am vorbit şi nu mă uit niciodată în curtea altor partide, decizia domnului Tăriceanu este decizia domniei sale, eu ştiu un singurul lucru despre domnul Tăriceanu şi despre cei mai mulţi lideri liberali cu care noi ne-am întâlnit în judeţele ţării, preşedinţi de consilii judeţene, primari liberali, parlamentari liberali: cei mai mulţi ne-au spus că în 2012 au cerut votul oamenilor ca Uniune Social-Liberală, că în continuare se consideră legitimaţi să fie USL, că au fost votaţi tocmai că se luptau cu Băsescu, Udrea, Blaga, cu care acum fac moţiuni împreună. De luni încolo, putem fi din nou împreună în cel mai important proiect politic - USL. Asta pot eu să comentez despre domnul Tăriceanu şi cei mai mulţi dintre colegii liberali", a spus Ponta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-intrebat-despre-intentia-lui-tariceanu-de-a-reveni-in-pnl-un-pas-spre-refacerea-usl-12644657
12644657
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.