Replica liberalilor la clipul PSD "Dragă Crin...": Dragă Victor, noi ştim ce am promis, tu ai uitat - VIDEO

Postat la 22 mai 2014 38 afişări

Tinerii din PNL au realizat o replică la scrisoarea prezentată de PSD într-un clip electoral intitulat "Dragă Crin...", în care se spune că "USL trăieşte", liberalii răspunzând în aceeaşi notă, cu "Dragă Victor", şi enumerând o serie de promisiuni ale USL pe care Victor Ponta nu le-ar fi respectat.

Replica liberalilor la clipul PSD "Dragă Crin...": Dragă Victor, noi ştim ce am promis, tu ai uitat - VIDEO

 Materialul electoral debutează cu o imagine care prezintă sigla USL pe un banner suprapus imaginii de la mitingul USL organizat în 2012 pe Arena Naţională, iar o voce masculină citeşte textul: "Dragă Victor, când am făcut USL am promis oamenilor că vom schimba România şi politica ei".

Textul este continuat de o voce feminină, imaginea derulată fiind de la mitingurile USL, succedată de o imagine cu un ciocan de lemn de la o instanţă de judecată: "Am promis oamenilor că vom schimba sistemul lui Băsescu, nu că vom negocia şi împărţi judecătorii şi procurorii".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
promisiuni,
clip,
liberali,
psd,
replica,
uitare,
video,
usl,
imagine,
refuz,
nota
/actualitate/replica-liberalilor-la-clipul-psd-draga-crin-draga-victor-noi-stim-ce-am-promis-tu-ai-uitat-video-12643736
12643736
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.