EXCLUSIV: După licitaţii organizate în pofida avertizărilor şi eşuate, RA-APPS va concesiona imobile

Postat la 17 aprilie 2014 29 afişări

Guvernul va permite RA-APPS să încheie contracte de concesiune pentru imobile pe care le administrează, după ce a ajuns la concluzia, asupra căreia consultanţii imobiliari chestionaţi de MEDIAFAX avertizează de doi ani, că nu poate vinde prin licitaţie activele ofertate.

EXCLUSIV: După licitaţii organizate în pofida avertizărilor şi eşuate, RA-APPS va concesiona imobile

 Astfel, Executivul va acorda mandat Regiei Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), conform unui document obţinut de MEDIAFAX, să atribuie contracte de concesiune de lucrări publice şi contrate de concesiune de servicii pentru a căror executare este necesară exploatarea unor bunuri proprietate publică sau privată a statului, aflate în administrarea sa.

Concesiunea presupune încheierea unei convenţii între stat si concesionar prin care ultimul obţine dreptul de a exploata bunuri aparţinând statului pe o perioadă determinată, de cel mult 49 de ani, în schimbul unei taxe.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/exclusiv-dupa-licitatii-organizate-in-pofida-avertizarilor-si-esuate-ra-apps-va-concesiona-imobile-12483481
12483481
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.