Rusia acuză Franţa că lansează acuzaţii gratuite privind criza din Ucraina

Postat la 16 aprilie 2014 42 afişări

Franţa lansează "acuzaţii gratuite" la adresa Rusiei în criza ucraineană, susţine Ministerul rus de Externe, reacţionând la acuzaţiile şefului diplomaţiei franceze, Laurent Fabius.

Rusia acuză Franţa că lansează acuzaţii gratuite privind criza din Ucraina

 "În loc să lanseze acuzaţii gratuite la adresa Rusiei, care s-ar afla la originea violenţelor din Ucraina, diplomaţia franceză condusă de domnul Fabius ar face mai bine să se concentreze pe respectarea angajamentelor asumate de Franţa în acordurile din 21 februarie", a subliniat Ministerul rus de Externe, potrivit AFP.

Diplomaţia rusă exprimă "profunda perplexitate" faţă de declaraţiile lui Fabius, în care acesta atribuie "întreaga responsabilitate pentru amplificarea tensiunilor din Ucraina exclusiv Rusiei".

Cititi mai multe pe www.meidafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/rusia-acuza-franta-ca-lanseaza-acuzatii-gratuite-privind-criza-din-ucraina-12476301
12476301
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.