EXCLUSIV. Beatrice Mahler, managerul Institutului ”Marius Nasta”: ”Avem un pacient tânăr, de 20 ani, care nu evoluează bine. Provine dintr-o familie care nu crede în virus!”

Postat la 17 septembrie 2021 58201 afişări

EXCLUSIV. Beatrice Mahler, managerul Institutului ”Marius Nasta”: ”Avem un pacient tânăr, de 20 ani, care nu evoluează bine. Provine dintr-o familie care nu crede în virus!”

Valul 4 al pandemiei de coronavirus tinde să se transforme într-un adevărat tsunami medical, după perioada de vară în care foarte mulţi români, vaccinaţi şi nevaccinaţi, au tratat cu superficialitate măsurile cele mai importante de combatere a răspândirii noului coronavirus, în pofida faptului că tulpina DELTA este mult mai agresivă şi se transmite cu rapiditate.

Reversul medaliei este, iată, alarmant, iar informaţiile transmise, zi de de zi, de Grupul de Comunicare Strategică (GCS), arată că numărul infectărilor creşte, aşa cum se întâmplă, din păcate, şi în cazul deceselor. În spitale, medicii epuizaţi de efortul incredibil la care au fost supuşi de mai bine de un an şi jumătate sunt iarăşi ”în priză”, într-o presiune crescândă, exasperaţi de trendul ascendent îngrijorător al infectărilor zilnice.

Beatrice Mahler: ”Mulţi dintre pacienţi, când sunt întrebaţi, spun că nu ştiu dacă sunt vaccinaţi sau nu”

La Institutul de pneumologie „Marius Nasta”, situaţia nu se prezintă în culori optimiste. Contactată telefonic de GÂNDUL, medicul Beatrice Mahler, managerul institutului, ne-a oferit, ÎN EXCLUSIVITATE, ultimele informaţii legate de situaţia din spital la acest moment.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
institut,
manager

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.