Evenimente pentru antreprenori, la Cluj: IMM Club organizează „Secretele antreprenorului de succes - SAS 2024”, eveniment în parteneriat cu Ziarul Financiar şi Contzilla

Autor: Ramona Cornea Postat la 04 martie 2024 64 afişări

Evenimente pentru antreprenori, la Cluj: IMM Club organizează „Secretele antreprenorului de succes - SAS 2024”, eveniment în parteneriat cu Ziarul Financiar şi Contzilla

IMM Club organizează la Cluj-Napoca evenimentul ”Secretele antreprenorului de succes - SAS 2024”, pe data 06.03.2024, ora 9:00 la Hotel Napoca. Evenimentul va dezbate tema ”Antreprenoriatul, ca sursă de bunăstare”, iar partenerii media sunt Ziarul Financiar şi Contzilla.ro.

Seria de evenimente “Secretele antreprenorului de succes” scoate la lumină oamenii dedicaţi cauzei antreprenoriatului şi este o platformă prin care vorbitorii împărtăşesc cu participanţii experienţe, idei, opinii, perspective sau soluţii valoroase şi se conectează la comunitatea de afaceri locală. 

 

În prima parte a evenimentului, un antreprenor din Cluj va povesti despre cine/ce şi cum l-a ajutat să aibă succes, care este definiţia personală a succesului şi ce ar trebui să facă antreprenorii pentru a avea succes. Identitatea antreprenorului este secretă până la eveniment.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
antreprenori,
succes,
eveniment,
imm,
secrete,
club

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.