Eveniment ZF: Cele mai valoroase companii

Postat la 06 decembrie 2011 16 afişări

Cele mai valoroase companii din România au primit, săptămâna trecută, premiile ZF, în cadrul galei care a evidenţiat companiile, oamenii sau organizaţiile care au adus un plus de valoare economiei româneşti.

Invitatul special al Galei ZF a fost Wolfgang Munchau, specialist pe zona euro şi membru fondator al ediţiei germane a celui mai mare ziar de afaceri european, Financial Times. OMV Petrom este în fruntea listei celor mai valoroase companii din România, cu o valoare de piaţă de 3,728 miliarde de euro. Pe următoarele locuri de află Hidroelectrica, Orange România, Romgaz şi Vodafone România.

Cele mai valoroase companii cu capital românesc sunt RCS&RDS - 567 milioane euro, Banca Transilvania - 386 milioane euro, Interagro - 237 milioane euro, Grup Servicii Petroliere - 207 milioane euro şi Dedeman - 180 milioane euro.

Ziarul Financiar a acordat cinci premii speciale: "Cel mai mare angajator privat român" - Hidroconstrucţia, "Compania cu cel mai mult cash în conturi" - Enel Distribuţie Muntenia, "Investiţii în cea mai mare rafinărie" - Rompetrol Rafinare, "Compania din Top cu cel mai tânăr CEO" - Monica Iavorschi - Arctic precum şi premiul special pentru parteneriat cu ZF - Casa de Investiţii Capital Partners.

Evenimentul a reunit aproximativ 400 de lideri ai mediului de business românesc.

Gala ZF este cel mai important eveniment de business care aduce recunoaştere celor mai valoroase companii din România. Anuarul "Cele mai valoroase 100 de companii din România" rămâne singurul care analizează şi realizează un top al companiilor conform datelor financiare prezente în piaţă.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/eveniment-zf-cele-mai-valoroase-companii-9029142
9029142
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.