EUROVISION 2023 Suedia câştiga ediţia Eurovision 2023! Cu piesa "Tattoo", Loreen obţine premiul cel mare pentru a doua oară - VIDEO

Postat la 14 mai 2023 181 afişări

EUROVISION 2023  Suedia câştiga ediţia Eurovision 2023! Cu piesa "Tattoo", Loreen obţine premiul cel mare pentru a doua oară - VIDEO

Cântăreaţa care reprezintă Suedia la Eurovision 2023 este Loreen, o artistă de origine marocană, care a câştigat concursul în 2012 cu piesa „Euphoria”.

A câştigat ediţia Eurovision 2023 cu 583 puncte. Ea a cântat în timp ce purta gheare false. Tattoo” este o piesă pop cu influenţe orientale, care vorbeşte despre puterea de a-ţi asuma identitatea şi de a-ţi exprima sentimentele.

Loreen a câştigat ediţia 2023, cu 583 puncte

Este a doua oară când câştigă la cel mai mare concurs muzical la nivel global. Ea a mai câştigat şi în 2012 cu melodia "Euphoria"!

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
suedia,
eurovision,
castigare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.