Eurodeputat PSD: Sper ca Iohannis să nu atace România în discursul său din Parlamentul European

Postat la 22 octombrie 2018 43 afişări

Europarlamentarul PSD Claudia Ţapardel a afirmat că speră ca preşedintele Klaus Iohannis să nu atace, "măcar de această dată", România, în discursul pe care îl va susţine, marţi, în plenul Parlamentului European de la Strasbourg.

Eurodeputat PSD: Sper ca Iohannis să nu atace România în discursul său din Parlamentul European

„Este un moment foarte important pentru România, care, la începutul anului viitor, va prelua în premieră preşedinţia Consiliului Uniunii Europene. În aceste condiţii, toţi românii se aşteaptă ca, de această dată, preşedinţele ţării să reprezinte cu onoare România şi pe români la Strasbourg”, a declarat Claudia Ţapardel, într-un comunicat de presă remis, luni, MEDIAFAX.

Aceasta mai spune că mandatul României la conducerea Consiliului UE este extrem de important, fiind influenţat de finalizarea negocierilor privind Brexit, adoptarea viitorului Cadru Financiar multianual 2021-2027, summitul informal al liderilor UE de la Sibiu, prima reuniune de acest fel organizatã în România, chiar de Ziua Europei, precum şi alegerile pentru Parlamentul European din perioada 23-26 mai 2019.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
parlamentul european,
atac

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.