"Eu cand vreau sa fluier, fluier", de Florin Serban - propunerea Romaniei la Oscar 2011

Postat la 14 august 2010 41 afişări

Lungmetrajul "Eu cand vreau sa fluier, fluier", de Florin Serban, este propunerea Romaniei la premiul Oscar, la categoria "cel mai bun film intr-o limba straina", pentru gala care va avea loc in 2011, au anuntat reprezentantii Centrului National al Cinematografiei (CNC).

Un juriu format din Eugenia Voda, critic de film si realizator TV, Magda Mihailescu, critic de film, Cristina Corciovescu, critic de film, Mihai Chirilov, critic de film, directorul artistic al Festivalului International de Film Transilvania (Cluj-Napoca), Dana Duma, critic de film, Dinu Tanase, director de imagine si regizor, si Eugen Athanasiu, critic de film, a ales, cu o majoritate de cinci voturi, ca lungmetrajul "Eu cand vreau sa fluier, fluier", in regia lui Florin Serban, sa reprezinte Romania la sectiunea "cel mai bun film strain" a premiilor Oscar, la editia care va avea loc in 2011.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/eu-cand-vreau-sa-fluier-fluier-de-florin-serban-propunerea-romaniei-la-oscar-2011-6888569
6888569
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.